Korfu konyhája a paraszti hagyományokra épül. Itt aztán tényleg kiadós ételek kerülnek az asztalra, mindenekelőtt a hússal, hallal vagy gyakran kecskesajttal kombinált hazai zöldségek.
A sziget specialitása a bourdéto, a pikáns paradicsomos, paprikás szószos tőkehal, valamint a sofrito,a fehérborban párolt, fokhagymás marha- vagy borjúhús; illetve a tzitzimbyra nevű alkoholmentes gyömbérsör, amit csak itt, Korfun főznek.
Az étkezés végét mindig a kávé jelenti, amelyhez feltétlenül hozzátartozik az ánizslikőr, vagyis az ouzo is, amit magában vagy vízzel hígítva isznak.
domáta - paradicsom eleólado - ol ívaolaj elia - olajbogyó esztiatório, táverna - étterem feta - kecskesajt hirinó - sertéshús kraszí - bor mídi - kagyló thalaszina - tenger gyümölcsei
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.