Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Farsangi szalagos fánk
Klasszikus stíriai metélt
Kínai szezámmagos csirke
Dubarry-csirkemell
Tárkonyos csirkeraguleves
Mákos guba
Kapros tökfőzelék virslivel
Epres blondie
Klasszikus kuglóf
Mézes-mustáros csirkemell
Káposztás tészta egyszerűen
Krémes spenótfőzelék
Kijevi csirkemell rizibizivel
Vadas marha
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Rakott zöldbab darált hússal
Hagymás rostélyos
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Világkonyha

Így készíts házilag sorbetet: Segal Viktor tanácsa

sorbet
Sorbetet nem csak nyáron lehet enni, hanem bármikor, amikor megkívánjuk. Most pedig, hogy végre itt a tavasz, ünnepelhetünk házi készítésű sorbettel, amit pofonegyszerűen elkészíthetsz - Segal Viktor tippje nyomán.

A sorbetet készítsd gyömölccsel, mézzel, vaníliával, esetleg tálald tejszínhabbal: villámgyorsan finom és mennyei desszertet készíthetsz. A lényeg, hogy a finom ízek mellett ne mondj le az egészségről sem: cukor helyett vaníliával édesítheted, és a mesterséges színezékek helyett színezd gyümölccsel.

Ha van kedved, akkor alkothatsz is: készíts bazsalikomos, mentás hűsítő sorbetet, vagy akár gyömbéres-citromos sorbetet is. De nézd meg, mit mond erről Magyarország egyik legelismertebb séfje, Segal Viktor!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.