Mákos guba
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Klasszikus stíriai metélt
Kínai szezámmagos csirke
Epres blondie
Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus grízgaluska leves
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Finomfőzelék
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Tojásos nokedli fejes salátával
Dubarry-csirkemell
Farsangi szalagos fánk
Vadas marha
Káposztás tészta egyszerűen
Körömpörkölt csülökkel
Klasszikus kuglóf
Ajánló

1 alapanyag 3 fogás - miért is ne?! Így készül krémsajttal az ebéd!

Bostoni krémtorta
A krémsajt olyan univerzális alapanyag, amely könnyen és változatosan felhasználható például a vasárnapi családi ebéd elkészítésénél, legyen szó akár a levesről, a főételről vagy a desszertről. A Philadelphia finom, natúr ízének köszönhetően számos más hozzávalóhoz, fűszerhez is passzol, könnyű krémes állaga miatt pedig rendkívül egyszerű dolgozni vele, így érdemes mindig a hűtőben tartani belőle egy-két dobozt.
Használd krémlevesekhez!

Ha levest szeretnénk készíteni, akkor van egy tuti tippünk: szinte mindegyik krémlevest fel tudjuk dobni egy kis krémsajttal, és máris különlegesebb ízvilágot kapunk. Egyedi ízeket tálalhatunk, ha a klasszikus brokkoli, karfiol vagy zellerkrémlevest Philadelphiával készítjük el. Ki gondolta volna, hogy a krémsajtos paradicsomleves sokkal jellegzetesebb, mint a hagyományos? A felforrt paradicsomos alaphoz lassú tűzön kevergetve adjuk hozzá a sajtot, majd fűszerezzük ízlés szerint, és pürésítsük botmixerrel.

KRÉMSAJTOS PARADICSOMLEVES RECEPTÉRT KLIKK IDE! >>>
Főételekhez is kitűnő!

A megmaradt Philadelphiából mindenképpen használjunk a főételhez is, akár húsos, akár vegetáriánus menüt terveztünk. Ez utóbbi esetben a különböző krémsajtos ételek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ha nem a megszokott olasz lasagnéra vágyunk, akkor feltétlenül próbáljuk ki a spenótos verzióját, amely ricottával és krémsajttal készül. Amikor pedig valami finom húsos fogást ennénk, akkor ajánljuk a göngyölt karajt, mely ízletes és egyszerű főétel. A kiklopfolt, befűszerezett karajszeletek egyik oldalára krémsajtot kenünk, néhány csík színes kaliforniai paprikával együtt felgöngyöljük, majd baconbe tekerjük és sütőbe rakjuk.

KRÉMSAJTOS LASAGNE RECEPTÜNKÉRT KLIKK IDE!>>>
Sajtos desszertekhez ezt válaszd!

Az ebéd megkoronázására egy finom desszert tökéletesen alkalmas. A krémsajtos receptválaszték nagyon széles: az egyszerű, néhány perc alatt összedobható krémtől egészen a gyúrós süteményig is elér. A málnás tartelette az egyik leggyorsabban elkészíthető desszert. A tésztaalapot összegyúrás után pihentetjük egy kicsit, majd előmelegített sütőben készre sütjük, ezután pedig eloszlatjuk rajta a krémsajtot és a málnaszemeket. Sütéshez is kiváló alapanyag a krémsajt, a fahéjas kifli tésztája például el sem képzelhető nélküle!


A képen látható málnás tartelette receptjét itt találod!>>>
Krémsajtos göngyölt csirke receptünket itt találod!>>>
Krémsajtos-fahéjas kifli receptért nézz ide!>>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.