Ha levest szeretnénk készíteni, akkor van egy tuti tippünk: szinte mindegyik krémlevest fel tudjuk dobni egy kis krémsajttal, és máris különlegesebb ízvilágot kapunk. Egyedi ízeket tálalhatunk, ha a klasszikus brokkoli, karfiol vagy zellerkrémlevest Philadelphiával készítjük el. Ki gondolta volna, hogy a krémsajtos paradicsomleves sokkal jellegzetesebb, mint a hagyományos? A felforrt paradicsomos alaphoz lassú tűzön kevergetve adjuk hozzá a sajtot, majd fűszerezzük ízlés szerint, és pürésítsük botmixerrel.
A megmaradt Philadelphiából mindenképpen használjunk a főételhez is, akár húsos, akár vegetáriánus menüt terveztünk. Ez utóbbi esetben a különböző krémsajtos ételek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ha nem a megszokott olasz lasagnéra vágyunk, akkor feltétlenül próbáljuk ki a spenótos verzióját, amely ricottával és krémsajttal készül. Amikor pedig valami finom húsos fogást ennénk, akkor ajánljuk a göngyölt karajt, mely ízletes és egyszerű főétel. A kiklopfolt, befűszerezett karajszeletek egyik oldalára krémsajtot kenünk, néhány csík színes kaliforniai paprikával együtt felgöngyöljük, majd baconbe tekerjük és sütőbe rakjuk.
Az ebéd megkoronázására egy finom desszert tökéletesen alkalmas. A krémsajtos receptválaszték nagyon széles: az egyszerű, néhány perc alatt összedobható krémtől egészen a gyúrós süteményig is elér. A málnás tartelette az egyik leggyorsabban elkészíthető desszert. A tésztaalapot összegyúrás után pihentetjük egy kicsit, majd előmelegített sütőben készre sütjük, ezután pedig eloszlatjuk rajta a krémsajtot és a málnaszemeket. Sütéshez is kiváló alapanyag a krémsajt, a fahéjas kifli tésztája például el sem képzelhető nélküle!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.