Ilyen vendégkör mellett nem meglepő, hogy a város nemzetközi színvonalú étteremmel, cukrászdával és kávézóval is büszkélkedik, ezek pedig nemcsak a külföldiek, de a helyiek ízlésének is igyekeznek megfelelni.
Igaz, a kialakult extrém helyzet most kitartásra sarkallja a vendéglátó egységeket, ám ez csak egy időszakos állapot. Az élet nem áll meg, az Ikon például már házhozszállítást is vállal a korlátozásokra való tekintettel. Ha már most utazgatni nem igazán tudunk, legalább képzeletben kalandozzunk el a cívisvárosba, és ismerjük meg a legcsodásabb helyeket. Ebben Thür Ádám, a debreceni Ikon étterem séfje lesz segítségünkre, aki most végigkalauzol bennünket a városon, hogy megmutassa, mi fán terem a színvonalas vidéki gasztronómia.
Ha szeretnéd részletesebben is megismerni Thür Ádám és az Ikon, Tóth Gábor és a Black Sheep és Mercs Emese és a Mákvirág cukrászda történetét, akkor keresd az Ínyenc magazin legújabb számát, vagy szerzd be digitálisan!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.