A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Minestrone recept
Minestrone
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Mákos guba  recept
Mákos guba
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Ajánló

Csúcsgasztronómia a négy fal között! Házhoz megy a fine dining

Debrecen az utóbbi néhány évben pezsgő európai kisvárossá nőtte ki magát; repülőtérnek köszönhetően hétről hétre turisták és munkavállalók százai érkeznek a cívisvárosba, az egyetemi élet miatt pedig magyar és külföldi diákok lepik el az utcákat. Igaz, a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet miatt most kicsit mellőznünk kell a gasztrotúrákat, az Ikon azonban erre is gondolt!

Ilyen vendégkör mellett nem meglepő, hogy a város nemzetközi színvonalú étteremmel, cukrászdával és kávézóval is büszkélkedik, ezek pedig nemcsak a külföldiek, de a helyiek ízlésének is igyekeznek megfelelni.

Igaz, a kialakult extrém helyzet most kitartásra sarkallja a vendéglátó egységeket, ám ez csak egy időszakos állapot. Az élet nem áll meg, az Ikon például már házhozszállítást is vállal a korlátozásokra való tekintettel. Ha már most utazgatni nem igazán tudunk, legalább képzeletben kalandozzunk el a cívisvárosba, és ismerjük meg a legcsodásabb helyeket. Ebben Thür Ádám, a debreceni Ikon étterem séfje lesz segítségünkre, aki most végigkalauzol bennünket a városon, hogy megmutassa, mi fán terem a színvonalas vidéki gasztronómia.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.