Ilyen vendégkör mellett nem meglepő, hogy a város nemzetközi színvonalú étteremmel, cukrászdával és kávézóval is büszkélkedik, ezek pedig nemcsak a külföldiek, de a helyiek ízlésének is igyekeznek megfelelni.
Igaz, a kialakult extrém helyzet most kitartásra sarkallja a vendéglátó egységeket, ám ez csak egy időszakos állapot. Az élet nem áll meg, az Ikon például már házhozszállítást is vállal a korlátozásokra való tekintettel. Ha már most utazgatni nem igazán tudunk, legalább képzeletben kalandozzunk el a cívisvárosba, és ismerjük meg a legcsodásabb helyeket. Ebben Thür Ádám, a debreceni Ikon étterem séfje lesz segítségünkre, aki most végigkalauzol bennünket a városon, hogy megmutassa, mi fán terem a színvonalas vidéki gasztronómia.
Ha szeretnéd részletesebben is megismerni Thür Ádám és az Ikon, Tóth Gábor és a Black Sheep és Mercs Emese és a Mákvirág cukrászda történetét, akkor keresd az Ínyenc magazin legújabb számát, vagy szerzd be digitálisan!
Hiba történt a kommentek betöltése közben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.