Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Mákos guba  recept
Mákos guba
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Ajánló

Csúcsgasztronómia a négy fal között! Házhoz megy a fine dining

Debrecen az utóbbi néhány évben pezsgő európai kisvárossá nőtte ki magát; repülőtérnek köszönhetően hétről hétre turisták és munkavállalók százai érkeznek a cívisvárosba, az egyetemi élet miatt pedig magyar és külföldi diákok lepik el az utcákat. Igaz, a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet miatt most kicsit mellőznünk kell a gasztrotúrákat, az Ikon azonban erre is gondolt!

Ilyen vendégkör mellett nem meglepő, hogy a város nemzetközi színvonalú étteremmel, cukrászdával és kávézóval is büszkélkedik, ezek pedig nemcsak a külföldiek, de a helyiek ízlésének is igyekeznek megfelelni.

Igaz, a kialakult extrém helyzet most kitartásra sarkallja a vendéglátó egységeket, ám ez csak egy időszakos állapot. Az élet nem áll meg, az Ikon például már házhozszállítást is vállal a korlátozásokra való tekintettel. Ha már most utazgatni nem igazán tudunk, legalább képzeletben kalandozzunk el a cívisvárosba, és ismerjük meg a legcsodásabb helyeket. Ebben Thür Ádám, a debreceni Ikon étterem séfje lesz segítségünkre, aki most végigkalauzol bennünket a városon, hogy megmutassa, mi fán terem a színvonalas vidéki gasztronómia.

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.