Idén ismét visszatér az InterContinental Budapest Live on the Terrace eseménysorozata. Élő zene, dj, gasztrofinomságok és a hotel saját fejlesztésű, magyar találmányok ihlette koktéljai mellett lehet élvezni a tavaszi-nyári naplementéket Budapest egyik legszebb kilátásával.
Azok, akik ellátogatnak a Corso étterembe, komplett gasztronómiai élményt kapnak. A mostanában nagy divatnak örvendő Green Eggben maguk is tevékeny részesei lehetnek vacsorájuk elkészítésének. Ottjártunkkor a Green Eggben készült sült oldalast kóstoltuk meg, ami kihagyhatatlan. Az omlós, füstüs íző hús mennyeien finom.
Az étterem konyháját vezető Gullner Gergő séf külföldi tapasztalatszerzés után tért vissza Magyarországra, és célja a magyar tradíciók újragondolása, az őt ért nemzetközi hatásokkal együtt. A tradicionális fogásokat átalakítva bemutatja a regionális, határainkon átívelő gasztronómiát, a dalmát tengerparttól egészen a Tátráig.
A négy évszak szezonális lehetőségeit és a lokális alapanyagokat helyezi előtérbe, valamint kifejezetten figyel a környezettudatosságra. Ehhez kapcsolódóan a világszerte egyre elterjedtebb „zero waste” trendet követi, az élelmiszer minden hasznosítható részét felhasználja. A hotel tetején elbújtatott biokertben termő zöldfűszereket, paprikát, paradicsomot, minicukkinit és minipadlizsánt, epret pedig az étterem és a bár fogásaiban láthatjuk viszont.
Az InterContinental Budapest vendégeinek a bárban is szeretnék bemutatni a minőségi magyar alapanyagokat, így hazai pálinka és gin kerül a poharakba. A világhírű magyar találmányok ihlette koktélok azokat az innovatív, izgalmas történeteket dolgozzák fel egy-egy különleges italban, amiket akár a külföldiek is ismerhetnek – mint a Rubik-kocka, a C-vitamin vagy a golyóstoll –, most pedig meg is kóstolhatják őket extravagáns köntösben.
A Rubik kockához pedig egy extra ajándék is jár. A koktélos pohár mellé egy Rubik-kockát és egy alkoholos zselét is tálalnak, a tetején egy étcsokis mintával. Az a vendég, aki a kockából kirakja a mintát, kap egy ingyen koktélt.
Az étterem Szent-Györgyi Albert előtt is tiszteleg egy ikonikus Vitamin C nevű koktéllal. A látványos, vodkaalapú koktélhoz mozsárban apróra tört, fanyar ízű C-vitamin-tabletta kerül. Mindezt a vendég a friss ízeket kiemelő tonikkal saját maga állíthatja össze úgy, ahogy neki ízlik. A koktélt egy mennyeien finom, saját készítésű citrussorbet dobja fel. Sőt, aki szereti, megpirított koktélparadicsomot is tehet még bele. Utóbbi és a friss fűszernövényeket a szálloda biokertje adja hozzá.
A Corsónál a hangulatról is gondoskodnak. A csütörtök a latin zenéé, amikor a Mai Rumba zenekar játszik a bárban, pénteken pedig az akusztikus zenéé a főszerep. Szombaton dj és énekesnő adja meg az este hangulatát, így egy laza étkezés és koktélozás után neki is lehet vágni az éjszakának. A Live on the Terrace vendégei egészen szeptemberig részesei lehetnek ennek a komplett gasztro- és zenei élménynek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.