Epres blondie
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Babgulyás
Dubarry-csirkemell
Tárkonyos csirkeraguleves
Káposztás tészta egyszerűen
Kapros tökfőzelék virslivel
Csupacsokis brownie
Klasszikus stíriai metélt
Kínai szezámmagos csirke
Krémes spenótfőzelék
Zsemlegombóc
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Klasszikus grízgaluska leves
Farsangi szalagos fánk
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Dödölle - az eredeti recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Alapételek

Brassóit vaddisznóból? Miért ne! - Vári Dávid megmutatja, hogyan készítsd el

Vári Dávid gyermekkora óta szenvedélyesen járja az erdőt a vadak után. A séf mesterfokon elsajátította az elejtett apró- és nagyvadak legkülönfélébb elkészítési módjait is. Ételkreációit a Terítéken – A magyar vadgasztronómia receptkönyve című könyvben mutatja meg. A mindmegette.hu olvasóinak pedig ezúttal azt, hogy lehet vaddisznóból isteni brassóit készíteni.

HOZZÁVALÓK:

40 dkg vaddisznótarja
1 kg krumpli
20 dkg főtt szalonnna
1 fej vöröshagyma
8 gerezd fokhagyma
0,5 kg zsír
só, bors, ízlés szerint

Elkészítés:

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.