Az alábbi dupla menüsor összeállításánál fontosnak tartottuk, hogy bármelyikre is essen a választásotok, ne kelljen feláldoznotok a teljes hétvégéteket a konyha oltárán. Ne feledjétek, hogy a jó étel titka nem feltétlenül az elkészítésbe fektetett órák számával egyenesen arányos, hanem a kiválasztott alapanyagtól, a helyes mértékegységektől, a megfelelő lépések betartásától és az elkészítés módjától függ. Szóval nincs más dolgotok, mint kiválasztani a legszimpatikusabbat, aztán készüljön az az extrán jó hétvégi ebéd. A párosítás természetesen most sincs kőbe vésve, nyugodtan variáljatok rajta.
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.