Dubarry-csirkemell
Tárkonyos csirkeraguleves
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Körömpörkölt csülökkel
Csupacsokis brownie
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus grízgaluska leves
Rakott zöldbab darált hússal
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Tojásos nokedli fejes salátával
Klasszikus stíriai metélt
Dödölle - az eredeti recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Zsemlegombóc
Farsangi szalagos fánk
Klasszikus kuglóf
Alapételek

Süti titkok Orsitól: Kávékrémmel töltve choux, a francia ízbomba

Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki sorozatunk legfrissebb videójában számtalan praktika és trükk mellett megmutatja, hogyan készítsétek el a franciák egyik nagy kedvencét, a kávékrémmel töltött Choux-ot.
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.