Mákos guba
Dubarry-csirkemell
Káposztás tészta egyszerűen
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Kínai szezámmagos csirke
Kijevi csirkemell rizibizivel
Klasszikus grízgaluska leves
Klasszikus stíriai metélt
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Kapros tökfőzelék virslivel
Krémes spenótfőzelék
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Hagymás rostélyos
Babgulyás
Tárkonyos csirkeraguleves
Csupacsokis brownie
Finomfőzelék
Klasszikus kuglóf
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Alapételek

Szezonális kedvenceink: Sült libacomb aszalt szilvás párolt káposztával

sült libacomb aszalt szilvás párolt káposztával
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Ma egy Márton-napi klasszikus következik: sült libacomb aszalt szilvás párolt káposztával.
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.