1 személyre: 1 db banánt pépesíts villával, majd dolgozd össze egy kevés sütőporral, 1-1 ek zabpehelyliszttel és zsírszegény keserű kakaóporral. Ízesítsd őrölt fahéjjal, vaníliaaromával. Kanalazd bögrébe, majd mikrózd magas teljesítményen 2,5-3 percig, attól függően, hogy mennyire szeretnéd lágyra a belsejét.
4 személyre: a főzős csokoládépudingot készítsd el 0,1 zsírszázalékos tejjel, cukor helyett folyékony vagy por állagú édesítővel és 2-3 ek kókuszreszelékkel. Adagold 4 db kis méretű desszertespohárba, hűtsd le, majd tálald bogyós gyümölccsel díszítve.
Kb. 16 kekszhez: 50-50 g zabpehelylisztet és zabpelyhet keverj össze 1/2 tk sütőporral, 1,5 db lereszelt almával (a levét nyomkodd ki, és idd meg!) és 1 db tojással. Oszd ketté a masszát, az egyik felét ízesítsd őrölt fahéjjal, a másik felét pedig zsírszegény keserű kakaóporral. Mindkét adagot édesítsd ízlés szerint folyékony édesítővel. A kekszek 180 fokon kb. 20 perc alatt megsülnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.