Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Puncstorta  recept
Puncstorta
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Diéták

Juharszirupos fogyókúra

Ezt a nagyon egyszerű, nagyon hatásos, ám meglehetősen spártai fogyókúrát egy olvasónk küldte. Neki bejött, sőt... ismerőseinek is. Tulajdonképpen itt egy olyan böjtről van szó, ahol gazdag, friss és tavaszi táplálékot kap mégis a szervezet...
Hozzávalók:

1 üveg juharszirup
citrom
napi 1,5 l szénsavmentes ásványvíz
1 csipet cayenne bors

12 evőkanál juharszirupot beleöntünk 1,5 liter ásványvízbe, hozzáadunk 12 evőkanál citromlevet, majd beleszórunk egy csipet cayenne borsot - és már kész is.

Az összeállított keveréket egy napra osztjuk el, mellé még kb. két liter szénsavmentes ásványvizet iszunk - ennél inkább többet, mint kevesebbet.

A juharfa nedvét tavasszal csapolják
A juharfa nedvét tavasszal csapolják

Ezt a kúrát hét napig tartjuk, mellé semmi mást nem szabad fogyasztani. A nyolcadik és kilencedik napon frissen csavart narancslevet igyunk, mellé szintén sok szénsavmentes ásványvizet. A tizedik napon a narancslé után egy könnyű reggelit és könnyű ebédet fogyaszthatunk (pl. salátát), és a kúra jutalmául a tizenegyedik naptól ehetünk, mint rendesen.

Nem hittem sem magamban, sem a receptben - írja Zsolt nevű olvasónk -, de egész könnyen kibírható a kúra. Sok vizet kell inni, és akkor nem érzi az ember, hogy éhes. Egy hét után lehet narancslevet inni, ami előkészíti az emésztőrendszert a tizedik napi étkezésre.

Friss, életerős, üde nedvet csapolnak a juharfából
Friss, életerős, üde nedvet csapolnak a juharfából

Az egésznek a jutalma -6 KILÓ!!!

Bárkinek ajánlottam ezt a kúrát, mindenki ennyit fogyott, és maximum két kiló jött vissza utána. Ehhez persze az is kell, hogy ne kezdjünk el rengeteget enni. Én azért javaslom a kúrát, mert személyes tapasztalatom, hogy különösebb erőfeszítés nélkül 10 nap alatt leadtam 6 kilót úgy, hogy nap közben dolgoztam, és gyengeségnek, fáradtságnak nyomát sem éreztem, éppen ellenkezőleg, ahogy fogytam, frissebbnek éreztem magamat. Remélem, sokaknak be fog jönni a diéta!

Sok sikert!!

Tudj meg mindent a juharszirupról! >>>

A juharszirup egészséges cukorpótló >>>

40 liter nedvből készül 1 liter szirup... ezért drága...
40 liter nedvből készül 1 liter szirup... ezért drága...

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.