Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Érdekességek

Fecót ezúttal Rácz Jenő borította ki a számokkal, teljesen kiborult a fodrász!

A Konyhafőnök tegnapi adásában a háromfős csapatoknak, az eléjük terített egzotikus alapanyagokból, többek között egy különleges desszertet kellett elkészíteni. Frohner Fecó egy créme brulée-nek állt neki, de a tejszín és a porcukor kimérésével igencsak meggyült a baja. Rácz Jenő ekkor, segítő szándékkal közbelépett - bár ne tette volna.

A Konyhafőnök középdöntőjének harmadik napjára minden csapat bemutatkozhatott, így Rácz Jenő fiú-triója is a pultba állt, hogy pontokat gyűjtsön. A második feladatban egzotikus gyümölcsök és közönséges zöldségfélék várták őket: többek között mangosztánból, zöld papayából és tojásdinnyéből kellett alkotniuk egy főételt és egy desszertet a hőn áhított pontért.

Az István-Fecó- Ádám alkotta team nekiugrott a feladatnak. Frohner Fecó teljes egészében bevállalta a desszert elkészítését, ami tervei szerint egy créme brulée lett volna, amit már az elején elrontott. Bár később Rácz Jenő próbált segíteni neki, a tej-pocukor grammokkal és arányszámokkal csak még jobban összezavarta a matekban nem éppen jártas fodrászt.

Mentora, végül kóstolás nélkül öntötte a szemetesbe az inkább madártejhez hasonlító édességet. Fecót ez most nem viselte meg annyira, mint az, amikor Sárközi Ákos akadt ki a tányérján.

Ezek is érdekelhetnek:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.