Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Érdekességek

Fecót ezúttal Rácz Jenő borította ki a számokkal, teljesen kiborult a fodrász!

A Konyhafőnök tegnapi adásában a háromfős csapatoknak, az eléjük terített egzotikus alapanyagokból, többek között egy különleges desszertet kellett elkészíteni. Frohner Fecó egy créme brulée-nek állt neki, de a tejszín és a porcukor kimérésével igencsak meggyült a baja. Rácz Jenő ekkor, segítő szándékkal közbelépett - bár ne tette volna.

A Konyhafőnök középdöntőjének harmadik napjára minden csapat bemutatkozhatott, így Rácz Jenő fiú-triója is a pultba állt, hogy pontokat gyűjtsön. A második feladatban egzotikus gyümölcsök és közönséges zöldségfélék várták őket: többek között mangosztánból, zöld papayából és tojásdinnyéből kellett alkotniuk egy főételt és egy desszertet a hőn áhított pontért.

Az István-Fecó- Ádám alkotta team nekiugrott a feladatnak. Frohner Fecó teljes egészében bevállalta a desszert elkészítését, ami tervei szerint egy créme brulée lett volna, amit már az elején elrontott. Bár később Rácz Jenő próbált segíteni neki, a tej-pocukor grammokkal és arányszámokkal csak még jobban összezavarta a matekban nem éppen jártas fodrászt.

Mentora, végül kóstolás nélkül öntötte a szemetesbe az inkább madártejhez hasonlító édességet. Fecót ez most nem viselte meg annyira, mint az, amikor Sárközi Ákos akadt ki a tányérján.

Ezek is érdekelhetnek:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.