"Mindannyian vettünk már részt árvízi védekezésben, és pakoltunk homokzsákokat. Itt Békésben mi is tudjuk, hogy milyen, amikor jön az ár. Nem felejtettük el, hogy honnan indultunk, ezért kötelességünknek éreztük, hogy segítsük azokat, akik most a gátakon állnak helyt" – Ásós Géza, a békéscsabai Kira étterem tulajdonosa, aki tegnap 400 főre készített csülkös babgulyást a budapesti gátakon, az árvízi védekezésben résztvevőknek.
Ahogy a Beol.hu beszámolt róla, a csapat összesen 250 liter csülkös babgulyást készített, csupa helyi alapanyagból, amit Ásós Géza biztosított az akcióhoz. A főzést délután háromkor kezdték a Fővárosi Csatornázási Művek egyik telephelyén, és a innen vitték az ételt a gáton dolgozóknak. A brigád a kiszállításban is részt vett, hogy személyesen is megköszönjék az áldozatos munkát, amivel a homkzsákokat töltögető és pakoló emberek vigyáznak a biztonságunkra a Duna mentén.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.