Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Vadas marha
Klasszikus stíriai metélt
Mákos guba
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Hagymás rostélyos
Rakott zöldbab darált hússal
Farsangi szalagos fánk
Zsemlegombóc
Epres blondie
Tárkonyos csirkeraguleves
Körömpörkölt csülökkel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Mézes-mustáros csirkemell
Dubarry-csirkemell
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Tojásos nokedli fejes salátával
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus grízgaluska leves
Érdekességek

Díjnyertes hamburgerek a Globalista Konyha street food fesztiválján!

Adam Rawson
Tavalyi nagysikerű perui vacsorája után a Globalista Konyha meghívására ismét Budapestre látogat Adam Rawson, aki ezúttal bemutatja díjnyertes hamburgerét a Kőleves Kertben augusztus 4-6 között, minden este.

A 26 éves szakácszseni gyermekkorát Franciaországban töltötte, és 15 évesen már érdeklődött a főzés iránt. Angol pub-okban és olasz éttermekben kezdte a szakmát, aztán egy síszezont Ausztriában töltött, és a munka mellett snowboardozni is megtanult.

A fiatal séf egy évet töltött Gordon Ramsay Claridge’s éttermében
A fiatal séf egy évet töltött Gordon Ramsay Claridge’s éttermében
Fiatal séf, rendkívüli tapasztalattal

A folytonos tanulás rendkívül fontos számára. Londonba költözése után neves szállodákban dolgozott, majd két évig a legendás Nuno Mendes ‘Viajante’ éttermében fejlesztette tudását, aki most az über menő, celebektől hemzsegő Chiltern Firehouse főszakácsa. Számos 1, 2 és 3 Michelin csillagos étteremben sztázsolt, mint például a Le Manoir au’Quat Saisons, a Texture vagy a Le Champignon Sauvage, majd úgy döntött, más kihívást keres és egy négy éttermes street food vállalkozás séfje lett.

Kóstold meg Adam hamburgerét! >>>

Adam tavaly elnyerte az Év Séfje díjat a Young British Foodies megmérettetésen
Adam tavaly elnyerte az Év Séfje díjat a Young British Foodies megmérettetésen
Fúziós konyhától a street foodig

Több évig a londoni fúziós perui Pachamama étterem főszakácsaként dolgozott, ahol minden a legjobb, legfrissebb alapanyagok körül forog, az inspirációt pedig perui ízek és főzési technikák adják: a vendégek közös tálból eszik a cevichet, a grillezett húsokat, halakat és salátákat, perui csilivel és friss zöldfűszerekkel megbolondítva. “Imádom a perui konyhát, elképesztő kihívásnak tartom” – vallja.

Adam Rawson jelenleg konzultánsként tevékenykedik több új étterem megnyitásánál
Adam Rawson jelenleg konzultánsként tevékenykedik több új étterem megnyitásánál
együtt dolgozott gordon ramsay-vel!

Tavaly elnyerte az Év Séfje díjat a Young British Foodies megmérettetésen, és győzelemre vitte a Pachamamát a Slider Decider hamburger versenyen. Adam Rawson jelenleg konzultánsként tevékenykedik több új étterem megnyitásánál, és reményei szerint idén sikerül létrehoznia saját éttermét is. Adam fiatal kora ellenére nagyon meggyőző szakmai tapasztalattal rendelkezik. Egészen biztosan választ tudna adni arra is, hogy Gordon Ramsay-től valóban rettegnek-e az alkalmazottai, elvégre egy évet töltött Gordon Ramsay Claridge’s éttermében.

GLOBALISTA KONYHA STREET FOOD FESZTIVÁL
ADAM RAWSON, díjnyertes hamburgerek
Augusztus 4-6, Kőleves Kert http://www.globalistakonyha.com/

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.