A kifőzdeként üzemelő vendéglátóhelyen több súlyos higiéniai hiányosságot is találtak a szakemberek - írja a Nébih. Az étteremben nem volt sem hús-, sem zöldségelőkészítő helyiség. A konyha egyetlen kézmosóval rendelkezett, ami az ellenőrzés idején nem működött, így egy mosogatót használtak kézmosásra.
A csomagolt alapanyagok egy részét a földön, a friss húst hűtés nélkül a munkapult alatt, a készételeket pedig a konyhatérben fedetlenül tárolták. A gáztűzhelyek, a hűtők, a munkapult, az egység padozata és fala is erősen szennyezett volt, az alapanyagokat elkülönítés nélkül, vegyesen tárolták a hűtőkben. A főzéshez felhasznált edényeket és eszközöket is a földön tárolták. Továbbá a két konyhai dolgozó egyike sem rendelkezett érvényes egészségügyi alkalmassági vizsgálattal.
A konyhában összesen 46 kg jelöletlen, nem nyomon követhető élelmiszert találtak, amit a Nébih kivont a forgalomból, valamint az egység tevékenységének azonnali hatályú felfüggesztését rendelték el. A jogsértéseket tartalmazó lista szerint egy zuglói vállalkozás az érintett.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.