Az arany fiút, vagy ahogyan az étterem étlapján szerepel, a The Golden Boyt bárki megkóstolhatja, ha van rá fölösleges 5000 eurója (1,75 millió forint). Nem véletlen a névválasztás, hiszen a szendvics piszkosul drága alapanyagokból készül. A legfontosabbak talán a húspogácsa, ami wagyu marhából van, de ehető arany, Beluga kaviár, spanyol Ibérico sonka, fehér szarvasgomba, angol cheddar sajt, valamint olyan barbecue szósz is kerül a burgerba, amihez cibetmacska-kávét és skót Macallan whiskyt is használnak. A buci összetevőiben a Dom Pérignon pezsgő is megtalálható, a végén pedig egy kis whiskyvel impregnált füsttel dobják fel az összképet.
Ha valaki mégis betérne a De Daltonsba egy jó arany fiúval csillapítani étvágyát, annak azért arra fel kell készülnie, hogy nem egy mekis Big Mac menühöz hasonlítható a rendelése és az elkészítési ideje. Nem úgy megy, hogy beülünk az étterembe, aztán rendeljük, hanem az alapanyagok beszerzése miatt már két héttel előre jelezni kell igényünket a Golden Boyra.
Egyébként úgy tudni, hogy az első rendelésből befolyt összeg - mert már eladtak néhányat - egyből a holland élelmiszerbankhoz került. A tulajdonos így szeretné felhívni a szervezet munkájának fontosságára a figyelmet. - Őrültség ennyi pénzt egy hamburgerre költeni, de talán az még nagyobb őrület, hogy 160 ezernél is több ember fordult idén a holland élelmiszerbankhoz, ami egy komoly 7 százalékos növekedést jelent. Nos, mi erre szeretnénk leginkább felhívni a figyelmet – mondta Jan de Veen.
Ha jobban szereted a mozgó képet, van egy szuper videó is, amin szépen nyomon követheted a készítési folyamatot, illetve annak fázisait>>. Éhgyomorra nagyon nem ajánljuk, ugyanis igen étvágygerjesztőre sikerült.
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.