A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Kínai szezámmagos csirke
Mákos guba
Klasszikus stíriai metélt
Finomfőzelék
Klasszikus kuglóf
Babgulyás
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Krémes spenótfőzelék
Dödölle - az eredeti recept
Körömpörkölt csülökkel
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Epres blondie
Hagymás rostélyos
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Káposztás tészta egyszerűen
A sztárok szívesen elhitetik a közönséggel, hogy alig kell tenniük valamit azért, hogy csúcsformában legyenek. Ám az olasz színésznő, Monica Bellucci nem titkolja, hogy imád enni. Insalada caprese-t például akár minden nap szívesen vacsorázna.

Monica Bellucci mindig a kedvencem volt, mert imádom, hogy ízig-vérig nő, aki nem akar sem csontsovány, sem húszéves lenni, aki kimondja, hogy enni jó, kiállt a világ elé és bevallotta: bármelyik háziasszony úgy nézne ki, mint ő, ha hozzá hasonlóan enne és ugyanannyit sportolna. Az olasz színésznő szívesen főz, de csak a gyorsan elkészíthető olasz ételeket tálalja a családjának.

A Monica-titok

Mozzarella, paradicsom, pestós olívaolajjal
Mozzarella, paradicsom, pestós olívaolajjal

Monica neve az új James Bond film, a Spectre kapcsán egyre többször merül fel a sajtóban, és mindenütt mesés szépségét hangsúlyozzák. Az olasz színésznő pedig nem titkolja, hogy sokat kell tennie azért, hogy formában maradjon, mert imádja az olasz konyhát. Monica többször, több helyen nyilatkozta, hogy mennyire fontos neki a saját teste: az arca, a karja, a lába, a keze, a szeme, mindene. Mert minden testrészét használja a kamerák előtt. Ezért számára különösen fontos, hogy odafigyeljen az étrendjére, noha rajong a tésztákért, csak hetente két alkalommal enged meg magának belőle egy kis bűnözést. Ha pedig egy-egy filmszerep kedvéért le kell adnia pár kilót, akkor a szénhidrátmentes diétára esküszik: grillezett, vagy párolt húst eszik zöldségekkel. Monica kedvence az olasz insalada caprese, amelyet kétnaponta vacsorára fogyaszt, és amely csupán két alapanyagból áll: édes paradicsomból és krémes mozzarellasajtból. Ha finoman szeretnéd elkészíteni a capresét, akkor friss bazsalikommal, pár csepp olívaolajjal és balzsamecet krémmel tálald. Vannak, akik olívabogyóval is megszórják, sőt, már pestoval csurgatott capreset is kóstoltunk - mindenhogy finom!

 

 

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.