Monica Bellucci mindig a kedvencem volt, mert imádom, hogy ízig-vérig nő, aki nem akar sem csontsovány, sem húszéves lenni, aki kimondja, hogy enni jó, kiállt a világ elé és bevallotta: bármelyik háziasszony úgy nézne ki, mint ő, ha hozzá hasonlóan enne és ugyanannyit sportolna. Az olasz színésznő szívesen főz, de csak a gyorsan elkészíthető olasz ételeket tálalja a családjának.
A Monica-titok
Monica neve az új James Bond film, a Spectre kapcsán egyre többször merül fel a sajtóban, és mindenütt mesés szépségét hangsúlyozzák. Az olasz színésznő pedig nem titkolja, hogy sokat kell tennie azért, hogy formában maradjon, mert imádja az olasz konyhát. Monica többször, több helyen nyilatkozta, hogy mennyire fontos neki a saját teste: az arca, a karja, a lába, a keze, a szeme, mindene. Mert minden testrészét használja a kamerák előtt. Ezért számára különösen fontos, hogy odafigyeljen az étrendjére, noha rajong a tésztákért, csak hetente két alkalommal enged meg magának belőle egy kis bűnözést. Ha pedig egy-egy filmszerep kedvéért le kell adnia pár kilót, akkor a szénhidrátmentes diétára esküszik: grillezett, vagy párolt húst eszik zöldségekkel. Monica kedvence az olasz insalada caprese, amelyet kétnaponta vacsorára fogyaszt, és amely csupán két alapanyagból áll: édes paradicsomból és krémes mozzarellasajtból. Ha finoman szeretnéd elkészíteni a capresét, akkor friss bazsalikommal, pár csepp olívaolajjal és balzsamecet krémmel tálald. Vannak, akik olívabogyóval is megszórják, sőt, már pestoval csurgatott capreset is kóstoltunk - mindenhogy finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.