Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Minestrone recept
Minestrone
Mákos guba  recept
Mákos guba
Madártejszelet recept
Madártejszelet
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Érdekességek

Reviczky Gábor különleges gasztronómiai nagykövet lett

Okleveles kávékóstoló-mester lett Reviczky Gábor
Reviczky Gábort láthattuk filmekben, színpadon, de most új szerepben tűnt fel a népszerű színész. Az Üvegtigris sztárja nagyköveti feladatot kapott, nem is akármilyet.

Reviczky Gábor egy izgalmas kávékóstoló kurzuson vehetett részt hétvégén. A hangulatos „Cupping session”-ön elsajátította a kávékóstolás technikáját, a kurzus végén pedig egy oklevelet is átvehetett a Warda Coffee csapatától, ami bizonyítja, hogy kiváló kávémester lett.

„Fantasztikus élmény volt részt venni ezen a különleges atmoszférájú kávé-tanfolyamon, hiszen már a környezetnek is volt egy speciális hangulata. Az ízléses helységben ott sorakoztak az elegáns kávé gépek, melyek önmagukban is nagy hatással voltak ránk - nyilatkozta Reviczky Gábor, akit a családja is elkísért az eseményre.

A színész aztán feladatot is kapott.

- A darált kávékat kellett szárazon megillatolnunk, majd megízlelnünk és ezt követően leforrázva is megnézni, hogy egyeznek-e az illat-és ízjegyek, amiket éreztünk. Többnyire az illatok alapján már sikerült megtippelnünk, hogy melyik darált kávé, melyik leforrázott kávéhoz tartozik, sikerült jól elsajátítanunk a kávékóstolás technikáját, amit a végén egy-egy oklevéllel is jutalmaztak a szakértők. Nagyon jól éreztem magam, igazán zamatos, gyümölcsös kávékat ízlelhettem, a családomra is nagy hatással volt ez a különleges nap” – mesélt élményeiről Reviczky Gábor.

A színész legközelebb egy barista képzésre látogat majd el, ahol gyakorlatban is elsajátítja a kávékészítés fázisait, fortélyait, a tömörítésen át, a kiváló tejhab elkészítéséig.

A KOR NEMESÍT! 3 INDOK, HOGY AZ ÉRLELT KÁVÉT MEGKÓSTOLD! >>>

ÍGY FŐZZ TÖKÉLETES KÁVÉT KOTYOGÓBAN! >>>

4 HASZNOS TIPP, HOGY IGAZÁN FINOM LEGYEN A KÁVÉ >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.