A TV2 gasztrorealityjének hatodik évadában, a séfek a jól megszokott felállásban küzdenek egymással: idén is Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes alkotja a háromfős zsűrit, akikért természetesen töretlenül rajonganak a nézők. De nemcsak a három profi kegyetlenül őszinte, olykor kissé nyers modora teszi izgalmassá a Séfek séfét, hanem a kiélezett verseny is – a játékosok szinte mindig olyan feladatot kapnak, ami jól feladja számukra a leckét.
A lecke persze a tegnapi adásban is alaposan fel volt adva, ugyanis a Séfek séfe tematikája a foci köré épült. A feladat azzal kezdődött, hogy a csapatok egy óriási üveggömbből húztak egy-egy országot, és az adott nemzet gasztronómiáját szem előtt tartva kellett főételt készíteniük. A neheze pedig még csak ezután jött: mindezt egy ismeretlen állat húsából kellett megoldaniuk.
Mint utóbb kiderült, a hatalmas jószág egy emu volt, ami épp olyan sokat és gyorsan fut, mint a focisták. És ha már foci, akkor a sör sem maradhatott ki a sorból, a csapatoknak ezt is fel kellett használniuk a főzéshez – írja a Ripost.
Az elkészült ételeket a Spíler TV focis szakértői értékelték: ebben a fordulóban a piros csapat nyerte meg a védettséget, így egyéni főzésben a kékek és a feketék versenyeztek.
A foci természetesen itt is visszatért, ebben a körben Szoboszlai Dominik kedvence, a zúza került terítékre – ettől az egyik versenyző, Eszter teljesen bepánikolt, ugyanis eddig még sosem készített zúzából ételt. Ennek sajnos meg is lett a következménye, ugyanis a műsor végén sírva állt a séfek előtt, mellette Várnai Péter várta az ítéletet. A nagy izgalmak után végül mindkét versenyző megkönnyebbülhetett, ugyanis egyikük sem esett ki, viszont másik csapatba kerültek. Ma pedig az is kiderül, hogyan állnak helyt ebben a megváltozott helyzetben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.