Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Nyáron kiemelten fontos, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszunk. És mindenképpen az a legcélravezetőbb, ha ez a folyadék víz. A vizet viszont sokan unalmasnak tartják, ezért hoztunk néhány ötletet, amivel könnyedén fel lehet dobni.

A citrom mindig jó ötlet

A legegyszerűbb és legpraktikusabb vízízesítő kétség kívül a citrom. Már egy citromkarikával, vagy egy kis facsart citromlével is remek hatást érhetünk el, de akár kombinálhatjuk is a citromkarikákat narancs és lime karikákkal, jól keverjük össze, hűtsük le jéggel és már élvezhetjük is a citrusos italunkat.

Mentát neki!

A menta is jó párosítás lehet a citrommal vagy lime-mal, de akár önmagában is. Egy kicsit dörzsöljünk össze néhány mentalevelet, hogy majd jobban kijöjjön az aromájuk és helyezzük bele a jeges vízbe. Finom lesz!

Uborkás megoldás

Nemcsak a citrom, de az uborka karika is remekül feldobja a vizet. Szintén használhatjuk önmagában is, de ha még egy kicsit érdekesebbé akarjuk tenni, akkor érdemes beletenni egy csipetnyi rozmaringot is, ugyanis remekül kiegészítik egymást.

Gyümölcsös párosítások

A gyümölcsök is remek szolgálatot tehetnek a víz ízesítéséhez. Ha pedig párosítjuk is őket egymással vagy valamilyen fűszernövénnyel, akkor igazán különleges íz variációkat is létrehozhatunk. A felkockázott görögdinnyét például érdemes bazsalikommal vagy rozmaringgal keverni. A barackhoz jól passzol az ananász és a mangó, de az ananászos gyömbéres változat is nagyon finom. Ezeknél az italoknál még jobb íz hatást érhetünk el, ha egy éjszakán át hagyjuk hűlni a hűtőben és csak utána fogyasztjuk el.

Gyömbéres egészség

A gyömbér egészségre gyakorolt pozitív hatása vetekszik a citroméval, ráadásul remek ízesítő. Az italunkat ízlés szerint készíthetjük: megpucolt gyömbérből reszelhetünk a vízbe, vagy vékony szeleteket is vághatunk belőle.

A grapefruit mámor

Ha már az egészségnél tartunk, nem hagyhatjuk ki a grapefruitot sem. Szintén jó választás lehet, azoknak, akik szeretik az ízét. Ha nincs otthon a friss gyümölcs, használhatunk grapefruit mag cseppeket is az ízesítéshez.

A 6 LEGJOBB KARCSÚSÍTÓ NYÁRI ITAL>>>

FOGYJ VÍZZEL! 2+5 BEVÁLT TRÜKK, AMIVEL HIDRATÁLT ÉS KARCSÚ LESZEL!>>>

A 8 LEGHATÉKONYABB ZSÍRÉGETŐ TEA>>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.