Azt gondolnánk, hogy sört csapolni olyan, mint tölteni egy pohár vizet. Vagy, ha a buboréktartalmat tekintjük, akkor inkább szódát. Ám, ha egyszer kipróbáljuk, rájövünk, hogy egyáltalán nem mindegy sem az, hogy milyen hőmérsékletű a pohár, sem az, hogy milyen szögben tartjuk a csap alá a korsót.
Egy igazi profit, a Dreher Sörgyárak csapolómesterét, Polgár Istvánt kérdeztünk a tökéletes korsó sör elkészítésének fázasairól és arról, hogy lehet elszúrni a sörcsapolást, melyek azok a hibák, mellyel a csapos el tudja rontani a vendég sörfogyasztási élményét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.