Az ünnepek, szokás szerint, nagy vendégeskedésekkel teltek. Került az asztalra minden földi jó, még talán több is, mint amire szükség volt. A bőség és a maradék nagy előnye az, frissen lefagyasztottam, és lehet miből válogatni, amikor éppen nincs idő főzőcskézni. Leginkább a húsételek kerültek a mélyhűtőbe, így a főzés időigényes része már meg is van, csak valami köretet kell gyorsan kreálni. Bár, igazság szerint, én most kevésbé kívánom a húsos falatokat, inkább eszem zöldséges, vagy gyümölcsös fogásokat. Sőt az egyhetes „semmittevés” után a mozgás is nagyon hiányzott már.
Épp itt vagyunk Mátraszentistvánon, reggel -14 fokra ébredtünk. Csípős, hideg, de napsütéses délelőttünk volt. Délután, amikor visszajöttünk a házba, úgy döntöttem, hogy bedobom a magunkkla hozott tököt a sütőbe, és készítettem magamnak egy illatos teát. Miközben a teát kortyolgattam, azon járt az agyam, hogy a megsült tökből mit készítsek, ami egy kicsit más, és nem kell hozzá hús. Aztán elővettem ezt-azt, kevergettem-kavargattam, végül egy isteni, ízes, meleg sütőtökkrémet tettem az asztalra. Kentük azt kenyérre, mártogattuk zöldséggel, zöldségchipsekkel, a kismanók pedig nemes egyszerűséggel bekanalazták.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.