Adtunk már tippeket rántotthús-sütéshez, később a főzelékfőzés kerül terítékre, utána pedig a száraz kenyér felhasználásához adtunk tanácsokat. De jelentkeztünk kelt tésztás trükkökkel, és elárultuk, hogyan hasznosítsuk újra a főzővizet és mit kezdjünk a maradékkal .
Halfilézéskor, ha a hal farkát sóba mártott ujjakkal fogjuk meg, nem csúszik el a hal.
A halszag eltávolítható az edényről és az evőeszközről, ha forró, ecetes vízben mosogatjuk el őket.
A halat könnyebb megtisztítani a pikkelyeitől, ha előtte rövid időre forró vízbe tesszük.
Hal- és hagymatisztítás után nedves sóval mossunk kezet, az elveszi a kellemetlen szagot.
A tengeri halat tegyük néhány órára enyhén sós, fokhagymás tejbe. Használat előtt öntsük le róla a tejet, töröljük szárazra, és máris panírozhatjuk, süthetjük is. Finom, omlós sült hal lesz a jutalmunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.