1. Az előző napi szikkadt kenyeret vagy péksüteményt csomagoljuk egy papírzacskóba, és tegyük 160 fokra előmelegített sütőbe. Öt perc múlva a kenyerünk vagy a zsemlénk olyan lesz, mintha akkor vettük volna a péktől.
2. A zsemle újra friss lesz, ha lepermetezzük egy kevés vízzel, és néhány percre a forró sütőbe tesszük.
3. A szikkadt pékárut csomagoljuk nedves papírba, és így tegyük néhány percre a sütőbe. Friss és ropogós lesz.
4. Felfrissíthetjük az egy-két napos péksütit vagy kalácsot, ha néhány percig gőz fölött tartjuk, és utána középmeleg sütőben átmelegítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.