A hortobágyi húsos palacsinta viszonylag fiatalnak számít a magyar konyha hagyományos fogásai között. Bár az étel neve a Hortobágyra utal, valójában a híres 1958-as brüsszeli világkiállításon tűnt fel először. Azóta az étel számos variációban elérhető, de az alapja mindig ugyanaz: ízletes pörkölthús, palacsintatészta és egy gazdag tejfölös mártás. Az étel lelke a pörkölt alapú töltelék, amely készülhet csirke, borjú vagy akár sertéshúsból is, gazdagon fűszerezett paprikával, hagymával és fokhagymával, amitől az íze mély és intenzív. A palacsintatészta könnyedsége tökéletesen ellensúlyozza a töltelék szaftosságát, míg a tejfölös, paprikás mártás minden falatot krémessé és gazdaggá tesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.