Tócsni, lapcsánka, macok, borzaska, cicedli, görhöny, krumplilepény – nagyon sok néven ismert ez a közkedvelt finomság, amit most egyre többen fognak elkészíteni. Elsősorban persze azért, mert finom, de van újabb, igencsak nyomós oka, hogy miért lesz népszerű: minden összetevője árstopos.
Mint ahogy már megírtuk, a szerdai Kormányinfón jelentették be, hogy tovább bővül a hatósági áras élelmiszerek köre. Így az eddigi ársapkás termékek, a kristálycukor, a búzafinomliszt, a finomított napraforgó-étolaj, a sertéscomb, a csirkemell, a csirke far-hát, a csirkeszárnyvég és a 2,8% zsírtartalmú UHT tehéntej mellett már a tojást és a krumplit is fix áron vásárolhatjuk meg.
A tócsni tehát tisztán hatósági áras étel lett – de persze nem mindegy, mivel fogyasztjuk. A tejfölös változat már kicsit drágább, ám ha köretként esszük például csirkemellel, tökéletes árstopos fogást tehetünk a család elé ebédre vagy vacsorára.
Készítsd el ezt az igazán egyszerű tócsnit, meglátod, ízleni fog!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.