1. Mangós-currys
Kb. 4 roládhoz felkockázunk 10 dkg bacont, és olajjal kikent serpenyőben ropogósra sütjük. Felkarikázunk 1/2 csokor újhagymát. A hússzeleteket megkenjük 15 dkg (ázsiai boltban kapható) mangóchutney-val, megrakjuk a szalonnával meg a hagymával, és megszórjuk 1 ek curryvel. Feltekerjük, és először hirtelen megsütjük, majd fedő alatt megpároljuk.
2. Gombás-szalonnás
Forró vízbe áztatunk 2 dkg szárított vargányát, majd lecsöpögtetjük és felaprítjuk. 1/2 csokor majoránnát szintén felaprítunk. Apróra vágunk 10 dkg csiperkét és 1 vöröshagymát. A kiklopfolt hússzeleteket megsózzuk, megborsozzuk, megkenjük mustárral, és ráhalmozzuk az előkészített hozzávalókat. Feltekerjük, 1-1 szelet baconbe burkoljuk és megpároljuk.
3. Darált húsos-paprikás
Kiklopfolunk 4 szelet húst, majd meghintjük sóval, borssal és pirospaprikával. Felkockázunk 1 piros színű kaliforniai paprikát, felaprítunk 1/2 csokor petrezselyemzöldet, és összekeverjük 40 dkg darált sertéshússal. Sóval és Cayenne-borssal fűszerezzük. A masszát a húsokra kenjük, feltekerjük és a szokott módon elkészítjük.
4. Sonkás-pestós
Félbevágunk 2 kisebb sárgarépát. 10 dkg krémsajtot 2 ek bazsalikomos pestóval, sóval és borssal ízesítünk. A 4 előkészített hússzeletet megrakjuk 1-1 szelet pármai sonkával, ezután megkenjük a krémsajttal, és rátesszük a répát. Szorosan feltekerjük és megpároljuk.
5. Uborkás-mustáros
Összekeverünk 15 dkg finomra aprított csemegeuborkát 10 dkg apróra vágott mogyoróhagymával (vörös- vagy újhagyma is jó) meg 3-4 ek közepesen erős mustárral. A hússzeleteket megkenjük a pikáns töltelékkel, és szorosan feltekerjük. Baconbe burkolva rövid ideig sütjük, ezután kevés levest öntünk alá, és megpároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.