Az eredeti Baklava  recept
Az eredeti Baklava
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Minestrone recept
Minestrone
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Mirinda-szelet recept
Mirinda-szelet
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Van egy olyan mondás, miszerint „amikor a Jóisten becsuk egy ajtót, másutt kinyit egy ablakot”. A dolgok időnként véget érnek, akárcsak az ovi vagy a gimi, ahonnan ugyan mindannyian elvágyódtunk, mégis fájt a szívünk a ballagás napján, még akkor is, ha béna matróz blúzt kellett viselnünk, és komolytalanul végig vihogtuk az osztályfőnökünk beszédének legmeghatóbb pillanatait. :-)

Minden búcsú nehéz, hiszen ezzel magunk mögött hagyunk egy darabot az életünkből, s ami egykor a megszokott mindennapjainkat jelentette, hirtelen emlékké válik, de csak rajtunk múlik, hogy ezek vidám és mosolygós, vagy könnyáztatta, keserű pillanatokként maradnak-e meg a lelkünkben.

A mai napon véget ér a Morzsáló. 7 év és több mint 500 rész után búcsúzunk tőletek. Köszönjük szépen a Mindmegettének a lehetőséget, hogy Magyarország legkorábbi gasztro-blogjaként helyet kaptunk az oldalon, és megírhattuk a kezdeti szárnypróbálgatásainktól kezdve a konyhában tett minden kalandunkat, valamint mesélhettünk az életünk minden lényeges momentumáról.

Köszönjük nektek, kedves Olvasóink, hogy velünk voltatok, és értelmet adtatok ennek a blognak, hiszen lelkesen és boldogan fogadtátok minden receptünket és történetünket. Nélkületek sosem lett volna Morzsáló, és talán sosem tanultam volna meg sütni és főzni. Köszönöm az elmúlt évek során küldött megszámlálhatatlanul sok kedves, őszinte sorotokat, a támogatásotokat, a jó tanácsaitokat és a szeretetet, amelyek szebbé tették a napjainkat! Sosem fogunk titeket elfelejteni, és reméljük, ti is jó szívvel gondoltok majd vissza ránk, a Morzsálós családra!

További sikereket kívánunk a Mindmegettének, nektek pedig jó egészséget, izgalmas gasztronómiai kalandozásokat és sok-sok örömöt az életben!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.