A jó minőségű margarinban dinsztelt zöldségek zamatosabbak lesznek, így a köretek elkészítésekor se feledkezzünk meg róla!
Tippek, trükkök, praktikák >>>
Az ázsiai receptek gyakori hozzávalója nem más, mint tisztított vaj. Nem tartalmaz vizet, magas hőfokra hevíthető, és különleges ízt ad az ételnek. Szobahőmérsékleten folyékony, hűtve megkeményedik. Sütéshez és főzéshez, például levesekhez, zöldségek vagy húsok pirításához egyaránt használhatjuk.
Jellegzetes íze karakteresebbé teszi a fogásokat. Sütéshez használjuk a márkázott változatát, amelynek alacsony a víztartalma. A rántottától kezdve a marhasültön át egészen a süteményekig sokoldalúan alkalmazható ez a zsiradék, de alkalmas a mártások, húsok „fényesítésére”, valamint tésztaszószok, krémlevesek dúsítására is.
A hidegen sajtolt változataival alacsonyabb hőfokon süthetsz vagy főzhetsz, de a mogyoró- és a repceolaj például jól bírja a magas hőfokra történő hevítést is!
Így süss kevesebb zsiradékkal - apró trükkök az egészségért >>>
A hagyományos magyar konyha finomságainak, így a pörköltök, egyes sütemények és tésztafélék ízvilága nem lehet teljes nélküle. Univerzális zsiradék, ám érdemes mértékkel használni!
Szűz fajtája enyhén kókuszos, szűrt változata semleges ízű. 175 fok alatt sütéshez és főzéshez is használhatjuk margarin vagy vaj helyett.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.