Elkészítés: Az alma magházát kivájjuk, majd 1 cm-es szeletekre, korongokra vágjuk. Ha egészséges az alma héja, akkor rajta hagyhatjuk, de előtte megmossuk.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd besózzuk. A hőálló tálat kikenjük a margarinnal. A húsokat az aljába helyezzük, rátesszük az almakorongokat. Az almát olvasztott mézzel meglocsoljuk, csipetnyi fahéjjal megszórjuk. (Ha nem ízlik a méz és a fahéj, akkor ez elhagyható.) Bőven megszórjuk reszelt sajttal, a tál aljába 1/2 dl vizet öntünk, és alufóliával befedjük a tálat.
210 fokra melegített sütőbe toljuk, és 45 percig sütjük. Az alufóliát levesszük róla, és még addig sütjük (kb. 5-10 perc), míg a sajtnak szép színe lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.