Elkészítés: A csirkecombokat megmossuk, lecsepegtetjük, az almát megtisztítjuk, kockákra vágjuk, majd a sót, a borsot és a fahéjat összekeverjük.
A kockára vágott almát egy kiolajozott tepsibe terítjük. A csirkecombokat alaposan bedörzsöljük a fűszerkeverékkel, és az almakockákra fektetjük. Egy pohár vizet öntünk alá, majd lefedve 200 fokon megsütjük (kb. 1 óra), végül, hogy szépen megpiruljon és ropogós legyen a bőre, az utolsó 5 percben már a fólia nélkül sütjük.
Krumplipüré vagy párolt rizs illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.