Elkészítés: A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, s megpároljuk benne a hagymát. Beleöntjük az almalevet, majd hozzádunk még 2 dl vizet. Felforraljuk, és feloldjuk benne a zöldségleveskockát. Beleszórjuk a kelbimbót, és mintegy 20 percig főzzük.
Egy almát meghámozunk, magházát kivájjuk, húsát apróra vágjuk. A tejszínnel, a tormával, a majoránnával és a fahéjjal együtt a kelbimbóhoz adjuk. Borssal, majoránnával és szerecsendióval fűszerezzük, összeforraljuk.
A szalonnát apró kockákra vágjuk és zsírjára pirítjuk. A maradék 2 almát megmossuk, aztán héjastól apró kockákra vágjuk, és a szalonnához keverjük.
A kelbimbót elrendezzük a tálon, ráöntjük a szalonnás almát. Sült húsok köreteként tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.