Elkészítés: A májat megtisztítjuk és nagyjából kettévágjuk őket. Meglocsoljuk az olajjal, megszórjuk majorannával, borssal, és pár órát vagy egy éjszakát hagyjuk pácolódni.
A sajtot lereszeljük és a tejfölbe keverjük.
Egy tepsit kikenünk zsiradékkal, leteszünk egy sor krumplit, nagyjából az 1/4 részét. Sózzuk, majd rászeljük az alma felét, majd ismét egy sor krumpli, itt ott megpöttyözzük a sajtos tejföllel, majd erre tesszük a pácolt májat. Ezt befedjük megint egy réteg krumplival, almával, végül az utolsó réteg krumplival, és a tetejére kenjünk a maradék sajtos tejfölt.
Forró sütőben kb. 50 perc alatt összesütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.