Elkészítés: A krumplit héjában megfőzöm. Közben egy tálba beleteszem a kockára vágott sonkát, az aprított vöröshagymát és fokhagymát, beleütök 1 tojást, a gombák szárát aprítva, fűszerezem, összekeverem.
A krumplit megpucolom, félbevágom, kikaparom a közepét.
Egy serpenyőbe olajat locsolok, beleállítom a baconnal körbetekert krumplikat és gombafejeket, sózom, borsozom, belekanalazom a tölteléket. A krumpliforgácsokat mellérakom.
Előmelegített sütőben, légkeverésen 180 C fokon megsütöm. A végén szórok rá reszelt sajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.