Elkészítés: Egy kis edényben keverjünk össze 1 csésze citromlevet és 3 evőkanál porcukrot, majd keverjünk hozzá 1 csésze sherryt. Egy kb. 20 cm-es négyszögletes edény alját kenjünk meg ezzel a citromos mázzal, és fektessünk rá 10 db babapiskótát (egy rétegre elegendő). Ezt kenjük meg a citromos máz felével. Egy közepes keverőtálban verjük fel a tejszínt, majd keverjünk hozzá 1 csésze porcukrot. Egy másik tálban keverjük simára a krémsajtot, a tejet, a vaníliát és 1 csésze porcukrot, majd óvatosan keverjük bele a tejszínhabot. A maradék 2 evőkanál citromlevet keverjük össze a joghurttal és a citrom héjával egy kis edényben. A felét öntsük a sütemények tetejére, majd erre a tejszínhabos massza felét tegyük, és egy újabb réteg babapiskóta. Erre citromos massza, majd joghurtos és tejszínhabos réteg következik. A megmaradt babapiskótákat törjük össze (pl. egy mixerben), és szórjuk a torta tetejére. Fedjük le, és tegyük a hűtőbe 4-6 órára. Tálalás előtt a kész torta tetejét szórjuk meg porcukorral!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.