Elkészítés: A tepsit (30 x 40 cm) sütőpapírral kibéleljük. A sütőt előmelegítjük.
A tojásokat a cukorral, a vaníliás cukorral habosra keverjük. A lisztet a kakaóval elkeverjük, a masszához szitáljuk, és jól elkeverjük. A tésztát a tepsibe töltjük, tetejét elsimítjuk, majd a sütő középső részébe toljuk, és a süteményt megsütjük 180 fokon.
A megsült tésztát porcukorral meghintett munkalapra borítjuk, hosszában kettévágjuk. A tészta egyik felét a lekvárral megkenjük, a másik felét ráfektetjük.
A krémhez a tejszínt a porcukorral, a fahéjjal és a habfixálóval kemény habbá verjük, majd a tésztán egyenletesen elsimítjuk.
A gesztenyemasszát a porcukorral és a rumaromával jól elkeverjük, majd egyenletesen a krémre reszeljük. Előzőleg tegyük rövid időre a fagyasztóba, könnyebben tudjuk reszelni!
Ízlés szerint megolvasztott tortabevonó csokival díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.