Elkészítés: A húst megmosom, felszelem, kiklopfolom, és vékonyan megsózom.
A tojást felverem egy csipet sóval, a lisztet külön tányérba teszem. A diót egy nyújtófával durvára zúzom, majd összekeverem a zsemlemorzsával.
Liszt - tojás - diós zsemlemorzsa hármasba panírozom a szeleteket.
Olajat hevítek egy nagy serpenyőben, és körülbelül oldalanként 3-3 perc alatt közepes lángon aranybarnára sütöm a csirkét.
Tálaláskor a diós bundába burkolt húsokat vékonyan megcsorgatom mézzel, és friss salátát kínálok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.