Elkészítés: A 6 tojássárgáját 50 g porcukorral habosra kikavarjuk, belekeverünk 35 g vajat. A 6 tojásfehérjét csipetnyi sóval habosra verjük, majd hozzáadjuk a maradék porcukrot. A lisztet és a felvert tojáshabot kanalanként belekavarjuk a krémbe, óvatosan, hogy ne törjön össze. Kivajazott, lisztezet,t 22 cm átmérőjű kerek lapon 6 lapot sütünk belőle. Az egyik lapot vastagabbra süssük, mint a többit, mivel ezt fogjuk majd bevonni cukormázzal.
Krém: 4 egész tojást 200 g porcukorral gőz felett felverünk, és ha meleg, a tűzről levéve addig keverjük, míg ki nem hűl. A vajat habosra kikavarjuk, majd beletesszük a kakaót, a vaníliás cukrot, és a felmelegített csokit. Ezután összeöntjük a hideg tojásos masszával és erős átkeverés után megkenjük az 5 lapot.
Glazúr: A cukrot megolvasztjuk, vigyázva arra, hogy ne piruljon meg túlságosan. A 6., vastagabbra sütött lapot felszeleteljük úgy, hogy 12 cikket kapjunk belőle. Óvatosan beleszúrjuk a villát úgy, hogy ne szúrjuk át a lapot, és belemártjuk a cukormázba. Ezt a műveletet megismételjük mind a 12 cikkel, oly módon, hogy néha, ha szükségesnek látjuk, levesszük a lángról az edényt, hogy nehogy megégjen a cukormáz. Az első cikkek világosabb, az utolsók sötétebbek lesznek. A mártogatott cikkekkel óvatosan bánjuk, nehogy megégessük magunkat! Miután mind a 12 cikket elkészítettük, a torta tetejére helyezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.