Elkészítés: A gyümölcsöket meghámozzuk, megmossuk, összedaraboljuk, majd egy tálba tesszük. Rálocsoljuk a citrom levét, hozzáadjuk a porcukrot és a rumot, jól összeforgatjuk, majd legalább 30 percre hűtőbe tesszük.
A réteslapból 10 x 10 négyzeteket vágunk. 3 négyzetből áll egy kosárka. A négyzeteket elforgatva helyezzük egymásra, és közben minden lapot megkenünk olvasztott vajjal. Ezt követően muffin sütőformába nyomkodjuk az összeragasztott lapokat, és forró sütőben zsemleszínűre sütjük (kb. 4-5 perc).
Végül a gyümölcsöket a kosarakba halmozzuk, és ízlés szerint tejszínhabbal kínálva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.