Elkészítés: A kekszet morzává törjük. A vajat megolvasztjuk, és összedolgozzuk a kekszmorzsával. Kibéleljük sütőpapírral egy kb. 24 cm átmérőjű kapcsos tortaforma alját, és kanálháttal belenyomkodjuk a kekszpépet. Betesszük 10 percre a fagyasztóba.
Az epret megmossuk, megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk. A lekvárt megolvasztjuk, belekeverjük az eperdarabokat, és a tortaformába simítjuk.
A tejszínt kemény habbá verjük, beledolgozzuk a vaníliás cukrot. Habzsákba szedjük, és a szeleteket kijelölve a tortára nyomjuk. Egy-egy kekszdarabbal díszítjük. Szeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.