1. A karamellhez a cukrot magasfalú edénybe tesszük és alacsony lángon világosbarnára pirítjuk, majd ha teljesen felolvadt, beleöntjük a tejszínt amitől megfog keményedni de folyamatos keverés mellett majd felolvad. Addig keverjük amíg sima állagú és sűrű nem lesz. Ekkor belekeverjük a vajat, simára keverjük és felhasználásig hűtőben pihentetjük.2. Egy 30 cm-es kapcsos formát kibélelünk, majd a morzsásra tört kekszhez hozzáöntöm az olvasztott vajat, összegyúrom és a forma alján elengyengetem, tűvel megszurkálom majd előmelegített sütőben 180 fokon sütöm.Ezután a tésztát a formában hagyva hagyom kihűlni.3. A sajttorta összes hozzávalóját kézi habverővel összekeverjük, a tésztára öntjük, majd a tortaformát 3 réteg alufóliával alul-felül-oldalt becsomagoljuk, és egy ujjnyi vízzel feltöltött tepsibe állítjuk.4. 180 °C-on kb 90-120 perc alatt készre sütjük. Akkor jó a sajttortánk, ha a tetejét nézve körbe már megszilárdult, de a közepe még remegős. Ekkor kivesszük a sütőből, hagyjuk kihűlni, majd 8 órán át a tortaformában hagyva hagyjuk a hűtőben dermedni.5. Miután a torta megdermedt, a kissé felmelegített karamellel leöntjük és kedvünk szerint akár felvert habtejszínnel és apróra tört grillázzsal is díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.