Elkészítés: Összekeverjük az ecetet, az olajat, sót, borsot és fűszerpaprikát, majd ezzel a keverékkel jól bedörzsöljük a combokat, és kb. 1 órát, de akár egy egész éjszakát a hűtőben hagyjuk pácolódni.
Ezután előmelegített sütőben, alufóliával lefedve kb. 30 percig pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, és további 15 perc alatt szép pirosra sütjük.
Időközben elkészítjük a salátát. A gránátalma magjait óvatosan összekeverjük a szeletekre bontott naranccsal, ízesítjük a mézzel és a citromlével, végül meghintjük kisebb darabokra tépkedett mentalevéllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.