Elkészítés: A gesztenyemasszát átnyomjuk vagy lereszeljük nagylyukú reszelőn.
Egy tányérba 2 dl vízhez rakjuk a mézet és a narancshéjat, majd mikróban kissé összeforraljuk. Ekkor ízlés szerint rummal ízesítjük.
A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, a mascarponéval és 8 dkg gesztenyepürével, majd hozzáforgatjuk a fehérjék felvert habját is.
Egy zsúrtorta forma (16 cm átmérőjű) oldalát kirakjuk függőlegesen babapiskótával úgy, hogy csak az egyik felét mártjuk meg a narancsos-rumos szirupban és az befelé néz. Az alját is kirakjuk teljesen megmártott babapiskótával, majd a krém 1/3 részét rákenjük, megszórjuk a gesztenyepüré harmadával, majd ismét piskóta. Így rétegezzük, a legtetejére gesztenyepüré kerül.
Legalább 1 éjszakát állni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.