Elkészítés: A kemény habbá vert tojásfehérjébe belekeverjük a porcukrot, az apróra vágott diót, a feldarabolt csokoládét, az áfonyát, valamint a lisztet.
Muffin papírformákba töltjük a masszát, és légkeveréses sütőben, 160 Celsius-fokon 30 percig sütjük. (Szilikonos muffinformában is süthetjük a tésztát, ekkor természetesen nem lesz szükség a papírból készült muffinformákra. A
szilikonos muffinsütőt ki kell vajazni és liszttel beszórni, hogy ne ragadjon hozzá a tészta, és könnyen ki lehessen venni a formából.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.