Elkészítés: A csirkemell filéket sózzuk, borsozzuk, majd serpenyőben kevés olajon hirtelen kisütjük. Kivajazott tepsire tesszük. Közben megdinszteljük a póréhagymát a margarinban, majd lehúzzuk a tűzről, belekeverjük a tejfölt, a mustárt, a reszelt sajtot és fűszerezzük. Ezt a mártást kenjük a húsokra, és fóliával letakarva előmelegített sütőben kb. 10-15 percig sütjük. Félidőben vegyük le a fóliát. A rizst megfőzzük, a zöldségeket megpároljuk. Tányéron ízlésesen elhelyezve kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.