Elkészítés: Egy narancs héjját lehámozzuk úgy, hogy a belső fehér héj a gyümölcsön maradjon. A többi narancsot kifacsarjuk, felöntjük a levét annyi tejjel, hogy 1 liter folyadékot kapjunk. A cukrot 1 evőkanál lével kikeverjük, kis lángon feloldjuk, hozzáadjuk a narancshéjakat, és addig főzzük, amíg a víz el nem párolog és a cukor barnulni nem kezd. Lassan öntsük bele a narancsok levét is, majd forraljuk fel.
A lisztet csomómentesen elkeverjük a tejszínnel, hozzáadjuk a leveshez.
A likőrrel és fahéjjal ízesítjük.
Az epret megmossuk, negyedekbe vágjuk, majd a levesbe tesszük. Hidegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.