Elkészítés: Egy csirkemellfilét enyhén megsózom, és egy tálba teszem olyan formán, hogy egy vékony réteg natúr joghurtot teszek a tál aljára, erre egy réteg csirkemellet, megint joghurtot, amíg a hús elfogy. A tetejére joghurt kerüljön. Legalább két órára a hűtőbe teszem, de egy-két napig is kibírja. Az elkészítéshez veszem a serpenyőmet (rozsdamentes acél steaksütő, de lehet teflon is), egy kanál olajat teszek bele, megforrósítom, és belehelyezem a joghurtos csirkemelleket. Lefedem, és fedő alatt 10-15 perc alatt elkészül. Sütés közben egyszer megfordítom. Nagyon finom, nagyon egyszerű, és a gyermekeim imádják. Lehet zöldsalátával vagy rizzsel köríteni. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.