Elkészítés: 3 tojásból piskótát készítek egy csatos tortaformában.
Mikor kisült és kihűlt, a tetejére gyümölcsöt helyezek (barackkal szoktam, de más gyümölccsel is finom).
Közben felverem a habporokat a tejjel. Az egyik kefírt öszekeverjük a cukorral és a citromlével, a habporhoz adjuk. A másik kefírbe belekeverjük a zselatinport, és felteszem kis lángon melegedni, hogy a zselatin felolvadjon. Amikor ez langyosra hűlt, hozzáadom a kefíres-cukros-habporos masszához és elkeverem. Ezt a masszát öntöm a piskóta tetejére. Hűtőbe teszem dermedni. Miután megdermedt, késsel óvatosan körbevágom a csat mentén a tortaformát, és így a tortaforma könnyen kinyitható lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.