Elkészítés: 1. A krémhez szétválasztjuk a tojásokat. A sárgájukat, a mascarponét, a kókuszreszelék 3/4-ét és a porcukrot robotgéppel összedolgozzuk, majd belereszeljük mindkét lime héját, és hozzáadjuk az egyik levét is.
2. A tojásfehérjékből habot verünk, majd belekeverjük a kókuszos krémbe.
3. A tejet és a likőrt összekeverjük és néhány pillanatra megáztatjuk benne a babapiskótákat. Egy tál aljára helyezzük őket, jöhet rá a krém, megint egy sor babapiskóta, megint krém, és ez így megy addig, amíg elfogynak a hozzávalók.
4. A tetejét megszórom a maradék kókuszreszelékkel. Lehet málnával, szederrel, eperrel vagy tetszőleges gyümölccsel díszíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.