Elkészítés: A karajt gyengén besózzuk, az őrölt köménnyel jól bedörzsöljük. Becsomagoljukm és 1-2 napig a hűtőben tároljuk.
Az aszalt szilvát száradni hagyjuk, majd ceruza vastagságúra sodorjuk, és ezzel gazdagon megspékeljük a köményes karajunkat.
A húst bacon szalonnaszeletekkel mindenhol beborítjuk, hústűvel rögzítjük, és óvatosan, és alufóliába csomagoljuk.
Előmelegített sütőben kb. 1 óra alatt készre sütjük.
Tálalható salátával, rizzsel, burgonyával. Melegen és hidegen is kitűnő.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.